Groep Wilders

Informatie Groep Wilders

Gezichtsverzorging

Gezichtsverzorging – Hoe u uw huid glanzend en gezond houdt

Bij gezichtsverzorging draait alles om de verzorging van de huid en de gelaatstrekken, inclusief de lippen, huid en wimpers, zodat deze er jeugdig en aantrekkelijk uitziet. Gezichtsverzorging omvat alle stappen die men neemt om hun huid er zacht, soepel en schoon uit te laten zien en wordt beschouwd als een essentiële stap naar een mooie huid. Het is een essentieel onderdeel van een cosmetische praktijk die door iedereen kan worden gedaan, ongeacht de leeftijd. Gezichts verzorging is niet voorbehouden aan vrouwen, ook mannen hebben hun huid nodig om er goed uit te zien, afgezien van de gebruikelijke routine van haar- en huidverzorgingsproducten die dagelijks worden gebruikt om het uiterlijk fris en stralend te houden.

Reinigingsmiddel worden gekozen dat vrij zijn van chemicaliën

Er moet een reinigingsmiddel worden gekozen dat vrij is van chemicaliën, alcoholen, geurstoffen en conserveermiddelen. Cleansers zijn er in twee vormen, fysiek of elektronisch. Fysieke reinigingsmiddelen worden over het algemeen over het gezicht aangebracht, terwijl elektronische reinigingsmiddelen op een pad worden aangebracht, over het gezicht worden geplaatst en vervolgens worden afgewassen met warm water. Bij het kiezen van een reinigingsmiddel is het beter om een ​​product te kiezen dat geen zeep bevat, omdat het alle aanwezige natuurlijke oliën verwijdert.

Een toner kiezen

Het is belangrijk om na het reinigen een toner te kiezen, omdat het helpt om de pH-balans van je huid te herstellen. Overmatige zuurgraad leidt tot vroegtijdige veroudering en tast de textuur van de huid aan. Het is dus belangrijk om een ​​toner te kiezen die de pH van je huid in evenwicht brengt. De pH-balans van uw huid moet op een bepaald niveau worden gehouden, zodat de natuurlijke elementen die erin aanwezig zijn niet worden geoxideerd en de basis vormen voor bacteriën en andere schadelijke microben. Na gebruik van de toner moet een vochtinbrengende crème op het gezicht worden aangebracht om het vocht vast te houden en de poriën gesloten te houden. Lotions zijn van groot belang voor de gezichtsverzorging, omdat ze de poriën verzegelen, zodat overtollige oliën en vuil zich er niet in ophopen.