Groep Wilders

Informatie Groep Wilders

Interieuradvies op Instagram

Mensen willen graag eerst zekerheid voordat zij overgaan tot een aankoop van een product. Dit kan bijvoorbeeld door een advies of interieurgesprek waarbij een verkoper samen met de koper naar de mogelijkheden gaat kijken voor een optimale setting. Het is belangrijk dat dit advies zorgvuldig maar ook snel gegeven kan worden. Hoe kan je ervoor zorgen dat mensen snel een beeld kunnen krijgen van een interieuradvies? Er zijn verschillende marketingstrategieën maar social media is iets wat er nu echt uitspringt, en dan in het bijzonder Instagram!

Waarom Instagram?

Instagram is een onderdeel van de social media platformen. De afgelopen jaren heeft het zich flink ontwikkeld en staat nu hoog aangeschreven als platform. Mensen kunnen een foto of video delen met anderen, vervolgens liken en deze kan uiteindelijk weer gedeeld worden met anderen. Soms zegt een foto meer dan 1000 woorden, de perfecte gedachte voor Instagram. Het dient in dit geval als een hulpdienst. Een hulpdienst als oplossing. Mensen willen graag voorbeelden zien. Denk hierbij aan de inrichting van een woonkamer, badkamer of leefruimte. Het voordeel aan Instagram is dat je foto’s en video’s kunt plaatsen. Mensen krijgen hierdoor een beeld van het interieur en kunnen zo hierdoor inspiratie hiervoor opdoen. Dat is nog niet alles, ook via Instagram kunnen producten worden aangeboden. Mocht een persoon nou geïnteresseerd zijn in een bepaalde stoel, kan via Instagram ook de prijs worden weergegeven. Hierdoor komt de klant met minder vragen in bijvoorbeeld de chat!

Waarom Chatkracht?

Chatkracht dient hierbij als online chatservice voor de bedrijven. Denk hierbij aan het ontnemen van werk wat zorgt voor extra tijd. De chatspecialisten kunnen zo mensen helpen die vragen hebben over een bepaald onderwerp of mensen triggeren om ook verder te kijken dan de Instagrampagina. Het is dus een extra mogelijkheid die chatkracht creëert voor andere bedrijven. Het levert dus voor alle partijen een win-winsituatie op met alleen maar voordelen hierbij!