Groep Wilders

Informatie Groep Wilders

Gebruik de muurbanken voor meer ruimte!

Leuke muurbanken gezocht? Neem dan eens een kijkje op de website van Meubelmaatwerksite.nl. Hier heb je onwijs veel keuze en mogelijkheden. Wat ik persoonlijk ontzettend fijn vind is het feit dat alles op maat gemaakt wordt. Zo weet je zeker dat het past in jouw restaurant.

Geholpen door dit bedrijf

Voor een paar dagen terug was ik druk aan het zoeken naar een manier om die kale hoeken in te richten. Met name het meubilair wat wij hebben ziet er niet bepaald charmant uit. Hierdoor ben ik op het internet gaan zoeken naar ander meubilair. Natuurlijk dan wel een interessant design wat opvalt bij ons gasten.

Uiteindelijk was ik op de bovenstaande website gaan kijken. Hier zag ik al snel de leuke muurbanken staan. Ook is het mogelijk om de kleuren geheel naar eigen wens te bepalen. Hierdoor heb ik telefonisch contact opgenomen met dit bedrijf. Een vriendelijke medewerker stond mij onwijs goed te woord. Voor mij was het dan ook snel duidelijk dat ik hier aan het juiste adres ben! Onze gasten zullen onwijs tevreden zijn met het nieuwe meubilair!