Groep Wilders

Informatie Groep Wilders

EOS wallet aanmaken

EOS is niet de eerste en zal zeker niet de laatste cryptocurrency zijn die claimt dat het de Ethereum Killer is. Toch lijkt rondom EOS een stuk meer hype te zijn geweest dan bij de gemiddelde andere “Ethereum Killer”. Veel mensen zijn er nog steeds van overtuigd dat EOS een veel betere versie is van Ethereum.

De cryptomunt wordt daarom ook wel gekscherend “Ethereum On Steroids genoemd”. Waarom zijn er zoveel mensen fan van EOS? Wat maakt deze munt zoveel beter dan Ethereum? Laten we beginnen bij het begin: waarom zou er überhaupt een betere versie van Ethereum nodig zijn?

Online EOS wallet bij Bitvavo

Online zijn er veel zogenoemde aanbieders te vinden waar je crypto kunt kopen. Op deze website zijn er al veel bekende aanbieders de revue gepasseerd, maar we willen nu het hebben over de “nieuwkomer” Bitvavo. Maar wie is Bitvavo en wat kun je precies met dit platform?

Bitvavo is een aanbieder van digitale valuta gebaseerd in Nederland (Amsterdam) die sinds oktober 2017 flink is gegroeid. Het bedrijf heeft als doel om digitale valuta voor iedereen toegankelijk te maken, met als slogan: “digitale valuta voor iedereen”. Je kunt er Bitcoin en andere digitale valuta kopen en verkopen. Dit gaat gemakkelijk via iDeal of overboeking. Alle prijzen zijn gebaseerd op de actuele koers.

Maak hier een gratis EOS wallet aan.