Groep Wilders

Informatie Groep Wilders

Bijbaan Veldhoven zaterdag

Ben jij opzoek naar een leuke bijbaan waar jij met plezier naartoe gaat? Stop dan nu met zoeken, de Crew van McDonald´s zoekt naar jou! Een bijbaan in Veldhoven op Zaterdag is ideaal voor jou als jij in de omgeving woont. Je gaat werken in een super leuk team waar jij jezelf kan ontwikkelen. Het werken gaat erg aangenaam, omdat je ook veel plezier kan maken tijdens het werken. Je maakt niet alleen nieuwe collega´s maar je maakt ook nieuwe vrienden. Je schooltijden worden niet verhinderd, omdat je op zaterdag gaat werken.

Persoonlijke ervaring

Momenteel werk ik ook bij de McDonald´s in Veldhoven en ik ben hier super tevreden. De werkzaamheden zijn erg leuk en de crew is de kers op de taart. Hierdoor wordt het werker nog leuker en vliegt de tijd zo voorbij. Je doet hier erg afwisselend werk, waardoor je alle vaardigheden onder de knie kan krijgen. Het is een erg hecht team, waardoor het meer vrienden zijn dan collega´s. Als de McDonald´s nou niet een van jouw lievelings restaurants is dan weet ik het ook niet meer, want het is hier super leuk en lekker natuurlijk. Je kan het ook wel het restaurant met de gouden M noemen.

Meer informatie?

Voor meer informatie kan je de website bezoeken voor het bekijken en misschien wel om te solliciteren bij de McDonald´s. Je kan ook telefonisch contact opnemen voor andere vragen.