Groep Wilders

Informatie Groep Wilders

Lekkere vruchten kopen in de supermarkt

Je hebt als consument vaak een kleine keuze als het aankomt op het kopen van fruit. Wij willen ook dat het fruit beschikbaar blijft voor ons en de andere klanten. Het is voor ons wel mogelijk om een agave te kopen. Helaas kan je de agave niet overal open. Het blijkt dat er nu wel wordt gewerkt aan een centraal verkooppunt van de agave. Bij dit verkooppunt kan de agave gekocht worden door supermarkten. Dit zorgt er dus voor dat we binnenkort een agave kunnen verwachten in elke supermarkt.

Supermarkten blij met komst van vrucht

De agave is een gewilde vrucht en de supermarkten zijn echt blij met de komst van deze vrucht. Zij kunnen er op die manier nog aardig wat geld aan verdienen. Het wordt gewoon ook dor ons vergoed en het is belangrijk dat de vrucht nu meer gaat opleveren. Wij willen ook meer dan de rest hebben. Jij ziet bijvoorbeeld niet wanneer mensen er met andere vruchten van door gaan. Zij willen het liefst gewoon de agave hebben. Deze konden zij vaak niet kopen omdat die te snel op was. De supermarkt gaat dus nu eindelijk genoeg voorraad van de agave hebben.

Nieuwe vruchten dus ook nieuwe klanten

Nog een reden waarom de supermarkten blij zullen zijn met de agave is omdat de komst van de vrucht ook kan zorgen voor nieuwe klanten. Er zullen veel mensen zijn die de agave zullen kopen en speciaal voor de vrucht naar de supermarkt gaan. Eenmaal aangekomen zullen zij ook andere dingen halen die zij ook nodig hebben. Het is voor ons dus wel goed nieuws dat zo iets gehaald kan worden. De agave maakt de supermarkten gelijk een stuk interessanter. Door deze manier van zakendoen zal de supermarkt ook in de toekomst nog steeds blij zijn met de agave.