Groep Wilders

Informatie Groep Wilders

Droomvakantie voor kinderen

kindercamping Nederland

Ga je met het hele gezin op vakantie naar de camping, is het natuurlijk wel belangrijk dat de kinderen zich goed kunnen vermaken. Alles begint bij de mogelijkheden tot overnachten, kies je voor je eigen tent of caravan of ga je voor die luxe comfortabele bungalow. Bij kindercamping Nederland heb je hier de vrije keus is, het is ook mogelijk om een campingplaats te huren die naast een speelveld ligt waar de kinderen kunnen spelen op de speeltoestellen. 

Speciale veldjes voor jonge kinderen

Uniek bij kindercamping Nederland zijn de veldjes voor jonge kinderen, de speeltoestellen zijn in het midden van het veldje geplaatst zodat je altijd je kinderen eenvoudig in de gaten kunt houden. Je kinderen komen op deze manier snel in contact met andere kinderen en maken vriendjes, leuker kan een vakantie voor kinderen niet worden. Het park heeft ook drie speeltuinen, is het slecht weer kunnen de kinderen comfortabel binnen spelen in de overdekte plaza.

kindercamping Nederland

Voor jong en oud is het genieten

Wanneer je een echte liefhebber van water bent dan kom je bij kindercamping Nederland ook aan je trekken, zowel binnen en buiten is er een zwembad aanwezig. Het subtropisch zwemparadijs is geweldig voor jong en oud, een echte stroomversnelling waar je met het hele gezin vanaf kunt gaan. Een glijbaan voor kinderen, en mogelijkheden om te ontspannen voor volwassenen. Wat dacht je ervan even lekker te bubbelen in de whirlpool, of buiten op de weide te genieten van de zon al liggend op een ligbedje.