Groep Wilders

Informatie Groep Wilders

Zet je geld veilig bij de bank

spaarrekening

Ben je aan het sparen voor een doel, dan is het de bedoeling dat je geld wel op een veilige manier ergens staat. Onder je kussen of in een oude sok kun je niet veilig noemen, er hoeft maar iets te gebeuren en je gespaarde geld waar je zo hard voor gewerkt hebt is weg. Maak je gebruik van een spaarrekening dan weet je zeker dat je geld veilig staat, voordeel ervan is ook dat je vaak nog een mooie rente krijgt. Meerdere redenen om de veilige weg te kiezen dus.

spaarrekening

Sparen via internet

Vroeger had je een spaarrekening en moest je met overschrijvingsformulieren geld overmaken naar je spaarrekening, tegenwoordig gaat alles via internet. Binnen een paar seconden heb je het geld overgezet naar je rekening om te sparen, alles overzichtelijk bij elkaar. Wanneer je het geld weer nodig hebt, boek je het via internet weer net zo snel terug naar je normale rekening zodat je het kunt gebruiken. Iedere bank heeft ook een app voor je smartphone om je rekeningen te beheren.

Kijk goed naar de rente

Ga je op zoek naar een spaarrekening op sparen.com dan wil je natuurlijk de beste rente hebben, hoe meer rente hoe sneller je spaargeld groeit. In het overzicht wat je krijgt op de website, zie je de banken met de hoogste rente bovenaan staan. Op deze manier hoef je nooit te zoeken, lees wel altijd even de voorwaarden van de verschillende banken zodat je weet of je geld bijvoorbeeld op kunt nemen.