Groep Wilders

Informatie Groep Wilders

Zeer tevreden over het bezoek aan museum Ruurlo

LOGO-Museum-Lalique

Mijn oom is net als ik een erg grote liefhebber van kunst. Het leek ons daarom ook een erg leuk idee om samen een bezoek te brengen aan museum Ruurlo om de kunst te bezichtigen die dit museum tentoonstelt. 

Erg goede klantbeoordelingen van voorgaande klanten

Ik had namelijk al erg veel positieve verhalen gehoord over museum Ruurlo. Daarom gingen we ook op het internet op zoek aan een aantal reviews van voorgaand klanten. We vonden vervolgens zeer veel erg positieve reviews. Daarom besloten we ook om een kijkje te nemen op de website van dit museum. We kwamen vervolgens terecht op een zeer overzichtelijke en een vooral zeer informatieve website. Op de website is zeer veel informatie te vinden voor de veel kunstwerken die het museum tentoonstelt Op de website is ook zeer veel informatie te vinden over de kunstenaars die deze kunstwerken hebben gemaakt.. Na het lezen van alle informatie besloten we om een bezoek aan dit museum te brengen. 

museum-arrangement

Zeer tevreden over ons bezoek aan museum Ruurlo 

In het museum werden we erg vriendelijk ontvangen door een van de medewerkers. We hebben vervolgens een rondleiding door het museum gekregen. Tijdens de rondleiding ontvingen we erg veel informatie over de kunstwerken en kunstenaars die deze kunstwerken hebben gemaakt. Daarom zijn we ook zeer tevreden voor ons bezoek aan dit museum en raden museum Ruurlo aan iedereen aan die op zoek is naar een mooie kunst museum in Gelderland.