Groep Wilders

Informatie Groep Wilders

Kwalitatieve Ballistol

ballistol

Ben je opzoek naar een goede Ballistol? Het is niet weg te denken bij uw jagers uitrusting. Op de website van Jachtloods bent u op het goede adres. Met een uitgebreid assortiment biedt Jachtloods producten aan van een hoge en goed werkende kwaliteit voor scherpe prijzen. 

Wat is Ballistol?

Ballistol is een bekende reinigingsproduct in de jacht industrie, het is gemaakt van ballistische olie. Het helpt bij het reinigen, schoonmaken en het beschermen van vuurwapens, de olie zorgt er voor dat zuren zoals handzweet worden geneutraliseerd. Het kan naast het onderhoud van vuurwapens ook worden gebruikt voor het beschermen en reinigen van leren jachtlaarzen. Ballistol is een biologisch afbreekbaar product, de producten belasten het milieu dus zo min mogelijk.

ballistol

Jachtloods Assortiment

Op Jachtloods verkopen ze naast de Ballistol spray ook andere benodigdheden voor de jacht. Ze verkopen kwalitatieve jacht kleding, lokjacht benodigdheden, wildlife camera’s en uitrusting. Je kan hier alles vinden voor de jacht en wat je nodig hebt.

Jachtloods heeft een uitstekende service, zij zorgen ervoor dat de klant optimaal geholpen wordt. Je kan op verschillenden manieren contact opnemen met jachtloods, zo kan je ze bellen, mailen en kan je live met ze chatten. Om je volgende bezoek nog aangenamer te maken krijg je bij elke €25,- 1 punt, bij 20 punten ontvang je van Jachtloods €25,- winkeltegoed om in de winkel te kunnen besteden. Bij elke review die je plaatst krijg je extra punten. Elke bestelling die u plaatst wordt binnen 1 of 2 werkdagen bezorgt.