Groep Wilders

Informatie Groep Wilders

Zeer gemakkelijk contact met de rijschool

Logo-Rijschool-Tilburg-013

Ik ging een aantal weken gelden op het internet op zoek aan een goede rijschool bij mij in de buurt. Nadat ik tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de website van Rijschool Tilburg mij het meeste aan. Daarom besloot ik ook om contact met de rijschool op te nemen voor een gratis proefles. 

Rijschool-Sabrina

Een zeer aantrekkelijke website met veel informatie 

Toen ik terecht kwam op de website van RIjschool Tilburg 013 kwam ik terecht op een erg goede en informatie de website. Op de website is zeer veel informatie te vinden voor wat de rijschool belangrijk vindt en aan te bieden heeft. Ook is er op de website erg veel informatie  vinden over de prijzen die de rijschool hanteert voor de rijlessen die zij aanbieden. Op de website staat onder andere vermeld dat de rijschool speciale pakketten voor studenten aanbiedt. Ook beschikt de rijschool over een erg hoog slagingspercentage. Dit sprak mij sep erg aan waardoor ik besloot om mezelf aan te melden voor een proefles.

Super tevreden over de proefles bij Rijschool Tilburg 013 

Ik kon al super snel terecht voor een proefles bij Rijschool Tilburg 013. Na de proefles besloot ik om een pakket bij deze rijschool af te sluiten. De school beit de rijlessen namelijk voor een zeer voordelige prijs aan. Ik heb nu een aantal rijlessen gehad en ik heb het erg naar mijn zin bij deze rijschool.