Groep Wilders

Informatie Groep Wilders

Algemene informatie over het merk Herno

Herno is een Italiaans merk dat werd opgericht door Guiseppe en Alessandra Diana Marenzi in het jaar 1948, net na de tweede wereld oorlog. Een van de oprichters Guiseppe Marenzi groeide op in de Erno Vallei in Italië en hij werd geïnspireerd door de koude regenachtige winters en de hete zomers die verkoeld werden door regelmatige regenstormen. Dit inspireerde hem om gepaste kleding te maken om beschermd te worden tegen de regen en de wind. Het handelsmerk werd al snel de stijlvolle regenjassen. Door de internationale ambities die de oprichters in de beginjaren van het oprichten van het merk Herno hadden, is het in 2020 internationaal zeer gekend onder de Italiaanse luxemerken.

Wat maakt de Herno jas zo uniek

Wat de Herno jas zo uniek maakt is dat deze stijlvol, duurzaam en warm is en dat deze outdoorjassen gevoerd met eendenveren zijn. Deze kwaliteit zorgt er voor dat de jas in een wat hogere prijsklasse valt. Herno ontwerpt jassen voor zowel mannen als dames en kinderen. Wat de Herno jas vooral zo speciaal maakt is dat deze voorzien zijn van Gore Tex Thermo Taping en Windstopper. Dit zorgt ervoor dat de jassen niet alleen water dicht zijn maar dat ze ook bestendig zijn tegen de wind zonder dat de jas te zwaar aanvoelt. Hier kunt u via de link zelf de unieke Herno jas bekijken.

Verschillend aanbond van Herno jassen

Herno bied een aanbod van verschillende soorten jassen aan. Dit is vooral gekenmerkt door de seizoenscollecties die zij aanbieden. Dit wordt verdeeld door een herfst-winter en een lente-zomer collectie. Over het algemeen bestaat het aanbod wat Herno aanbied uit jassen, parka’s, blazers, mantel jassen, bomber jassen en body warmers. Het verschillende en unieke aanbod kan beken worden via de volgende link Herno jas