Groep Wilders

Informatie Groep Wilders

Welke kleding hoort er bij een chef?

Koksbroeken

Het kiezen van de juiste chefs kleding

Het uitkiezen van culinaire kleding voor chefs zou basis moeten zijn, maar voor de meeste chefs is het kiezen van de juiste kleding die past bij hun uitzonderlijke stijl, merk en uitstraling van cruciaal belang en kan het ook een enorme investering zijn. Kiest u niet de juiste kleding kan dit vaak voor zorgen dat u zich verloren gaat voelen en zal u dan niet zeker van zijn waar u precies moet beginnen. Met betrekking tot kleding voor culinaire specialisten en werkkleding voor de keuken is er een scala aan verschillende keuzes dus ga goed na welke bij u past.

Koksbroeken

Welke koks hoed past het best bij u?

Kookkappen zijn een nuchtere methode om een ​​strak perspectief aan uw keuken toe te voegen. De bedoeling van het kookmutsje is om te voorkomen dat het haar van het hoofd van de klant op werkoppervlakken of borden in de buurt valt (iets wat je absoluut niet wilt). Hoewel dat de belangrijkste motivatie is om een ​​koksmuts te dragen, kunnen ze ook worden gebruikt om een ​​ander onderdeel aan de look van de klant toe te voegen. Er zijn verschillende ontwerpen en stijlen die toegankelijk zijn. Voor het grootste deel moet uw keuze gebaseerd zijn op het feit of u al dan niet wilt dat uw personeel een pet draagt ​​of niet. Het moet gezegd worden dat er wel altijd enthousiast word voorgesteld dat iedereen die in contact komt met eten/drinken op veilig moet spelen (bijvoorbeeld een haarnetje/mutsje) om te voorkomen dat hun haar in/op eten/drinken valt.

Waarom is het kiezen van de juiste koksbroek noodzakelijk

Bekwame koksbroeken zijn een noodzakelijk onderdeel van elke chefsuniform. Naast het feit dat zij verzekeringen aanbieden tegen mogelijk onveilige omstandigheden werken zij aan de uitstraling en uitvoering van uw chefs. Met betrekking tot de redelijkheid van koksbroeken zijn ze grotendeels iets dat erg op elkaar lijkt. Het belangrijkste onderscheid dat belangrijk is bij het kiezen van broeken, is hun ontwerp. Afhankelijk van welke basis je hebt, zal dit van invloed zijn op wat voor soort broek je nodig hebt. Als u een open keuken heeft waar uw personeel/chefs kunnen worden gezien door klanten, is het belangrijk dat hun broek goed past bij de rest van hun kleding. De meer gebruikelijke geruite broek voor koks zal bijvoorbeeld goed passen bij een geavanceerde denim kok jas. Terwijl de wat modernere look van een effen broek goed samengaat met een modern ontwerp van denim short en een zwarte kok jas.

Meer verhalen