Groep Wilders

Informatie Groep Wilders

Spiegelglas op maat laten maken

Mooie spiegel op maat

Spiegelglas op maat laten maken is vrij eenvoudig. Voor jezelf is het wel heel moeilijk om te doen omdat je hiervoor over het juiste gereedschap moet beschikken. Een fabriek die wel over het juiste gereedschap beschikt is JLM. Zij hebben een machine die de spiegel perfect op maat kan maken. Het maakt niet uit of je een aparte vorm in gedachte hebt, want ook deze vorm kan gemaakt worden. Alle vormen kunnen gemaakt worden als ze maar geometrisch zijn. Het is natuurlijk ook gewoon mogelijk om een vierkante of een rechthoekige vorm te laten maken. De spiegels zijn er in verschillende kleuren. Natuurlijk is er gewoon de heldere kleur, maar naast deze kleur kan deze ook zilver, grijs of brons kleurig zijn. 

Douche spiegel

Een mooie spiegel in het interieur

Een spiegelglas op maat is mooi voor het interieur. Een spiegel zorgt er namelijk voor dat een ruimte groter lijkt. Het lijkt alsof de spiegel de ruimte vergroot door de weerkaatsing die het geeft. Heb je een donker hoekje dan is het ook mogelijk om dit af te dekken door hier een spiegel neer te zetten. Een spiegel kan geplaatst worden in een woonkamer, maar ook zeker op een toilet of badkamer. Op deze plaatsen in het huis is het heel belangrijk dat er een spiegel staat, omdat je hier je make-up moet verzorgen en je haren moet doen. Het is dus eveneens functioneel als een mooi detail in het interieur. 

Spiegel in diverse maten

Allerlei formaten spiegels

Het is mogelijk om een spiegelglas op maat te maken. Deze kan in ieder formaat gemaakt worden. Echter ga je vanaf een bepaald formaat wel een toeslag betalen. Wordt de spiegel breder dan 3180 mm dan ga je een toeslag betalen. Ook als de spiegel hoger wordt dan 2200 mm ga je een toeslag betalen. Je kan er dus voor kiezen om een grote spiegel te nemen dan gaat het echter wel extra geld kosten. Zeker als je kiest voor een spiegel van een enorm groot formaat dan is het slim om deze te laten plaatsen. Als de spiegel zo groot wordt dan is deze ook ontzettend zwaar en onhandig. Kies er dus voor of om dit met veel man te doen of door het bedrijf dat de spiegels maakt. Dit formaat spiegels is niet alleen te verkrijgen in de heldere kleur, maar ook in de kleuren brons, grijs en zilver.