Groep Wilders

Informatie Groep Wilders

Richt je toilet trendy in

Misschien ben je net verhuisd of moet je nog beginnen aan de verbouwing. Je weet van bijna elke kamer hoe je hem wilt inrichten, op eentje na. De wc. Want hoe maak je van zo’n saaie ruimte nou iets gezelligs? Je kunt inspiratie opdoen in fysieke winkels of woonmagazines. Je kunt daar meer te weten komen over de huidige trends, zoals de Betonlook wc. Wil je gladde tegels op de vloer, steentjes of beton cire? Dit zijn keuzes die je niet moet onderschatten. Soms is er te weinig informatie over hoe je een wc kunt inrichten. In deze blog kun je daar echter meer over lezen.

Designs en inrichting

Het inrichten van je wc doe je niet zomaar. Voordat je dat kunt doen, zul je eerst keuzes moeten maken betreffende de inrichting. Ga je voor klassiek met rode matte tegels, natuursteen, of juist strak met de Betonlook wc? Voordat je begint met een eventuele verbouwing zul je in je achterhoofd moeten houden wat voor look en sfeer je wilt in het vertrek. Houd ook ruimte met de grootte van het toilet, want met een grote kamer heb je meer mogelijkheden dan met een kleine. Kies dus niet voor twee zwevende wasbakken als je daar geen ruimte voor hebt.

Extra tips

Kleur bepaalt de sfeer in een ruimte, het maakt niet uit of dat in je Betonlook wc is of in je slaapkamer of keuken. Bij een kleine wc kun je daarom het beste kiezen voor wit of een andere lichte kleur. Door voldoende verlichting aan te brengen oogt de ruimte groter en minder claustrofobisch. Je hoeft geen tl-buizen op te hangen om dit effect te bereiken, kies gerust voor sfeerverlichting om meer gezelligheid aan te brengen. Je kunt meer ruimtelijkheid creëren door de juiste verlichting en de juiste kleuren. Als je juist een groter vertrek hebt, kun je donkerdere kleuren gebruiken om het kleiner en knusser te maken.