Groep Wilders

Informatie Groep Wilders

Wat moet er in een luiertas

doekjes baby

Je hebt een kleine op komst en een leuke luier tas uitgekozen voor als je op pad gaat. Maar wat moet je nu eigenlijk allemaal in die luier tas doen voor een onbezorgd dagje weg? Doekjes baby bijvoorbeeld. In dit artikel gaan wij hier verder op in zodat je altijd lekker met je kleintje op pad kan.

Verschoonmatje

Meestal zitten verschoonmatjes er al standaard bij als je een luier tas koopt. Wanneer deze er niet in zitten is het wel erg handig om er een in te doen. Je kan op deze manier altijd hygiënisch je kleintje verschonen en je zorgt er ook voor dat de omgeving schoon blijft wanneer er nog meer kinderbilletjes op dezelfde plaats verschoond moeten worden.

doekjes baby

Doekjes voor je baby

Je hebt verschillende doekjes voor je baby er zijn speciale doekjes om het mondje mee af te vegen, maar natuurlijk ook de vaak gebruikte billendoekjes. Vochtige doekjes zijn dus in elke situatie handig zowel voor een verschoning als om het gezicht van je kleintje af te vegen of de handjes. Wanneer je baby gevoelige billetjes heeft is het ook handig een klein potje babyzalf mee te nemen voor na de verschoning.

Schone kleertjes

Wanneer je een ongelukje hebt onderweg is het altijd erg handig om nog een schoon setje mee te nemen om aan te kunnen trekken, of enkele schone setjes wanneer je kleintje vaker ongelukjes heeft, of neem altijd een extra rompertjes mee.

Melkpoeder en een flesje

Wanneer je op pad bent en je kleintje honger heeft en flesvoeding krijgt is het altijd wel handig om melkpoeder mee te nemen in de luiertas. Dit kan je handig en per portie meenemen in een speciale poedertoren. Voor sommige gelegenheden is het ook handig gekookt water en koud water mee te nemen, zodat je altijd wat te eten kan klaar maken voor je kleintje.

Hydrofiele luier

Een hydrofiele luier, het liefst een lekkere grote is altijd handig om bij te hebben voor onderweg, om bijvoorbeeld je kleintje op te leggen over de verschoningsmat heen of om te gebruiken om wat extra schaduw te creëren er zijn veel mogelijkheden met een hydrofiele luier.